Tietoa palvelusta

Myrkytön veneenpohjapesu vartissa! Tuotamme pesuja liikuteltavalla kalustollamme noin 45 satamassa kesäkuusta lokakuuhun. Pesemällä veneenpohjaa voit jättää myrkyttämättä veneesi ja pidät veneen polttoaineenkulutuksen optimaalisena. Pesu vie mennessään niin levät kuin vaikeimmat näkit. Metodi on Tukesin suosittelema, minkä puolesta myös mm Pidä Saaristo Siistinä Ry sekä Itämerihaaste.fi puhuu!

TIETOA PESUSTA

Pesemme alle 10* metriä pitkät, 3 metriä leveät ja noin 3000kg painavat yksirunkoiset veneet. Mikäli pohjassa on ulokkeita tai rakennelmia tämä saattaa estää pohjan pesun. Mikäli veneessä on köli tai se on akselivetoinen, emme lähtökohtaisesti pysty sitä pesemään. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@boatwash.fi tai 040-585 8817.

Pesu tapahtuu pyörivin harjaksin, mitä säädetään mukailemaan veneenpohjan muotoa.

Pesu ei vahingoita pohjaa tai kuluta siinä olevaa käsittelyä tai pinnoitetta normaalia kulumaa enempää.

* 9-10 metriset veneet arvioidaan tapauskohtaisesti, pesu mahdollisuuteen vaikuttaa vesilinjan pituus sekä pohjan muoto. Pesumahdollisuuteen vaikuttaa myös vedenpinnan korkeus sekä veneenlaskurampin kaltevuus, missä pesu suoritetaan.

 

TOIMINTA

Toimintamme perustuu kiertuemuotoisesti tuotettaviin pesukiertueisiin mobiililla kalustollamme. Katso kiertueaikataulumme tarkemmin tältä sivustolta. Julkaisemme avoimet pesupäivät tällä sivustolla ja viestimme toiminnastamme Facebook sekä Instagram sivuillamme. Voit tilata meidät myös tarpeen mukaan paikalle ja voimme sopia pesupäivästä. Teemme kiertuetyyppisesti kaikille avoimia pesupäiviä, mutta myös yksityiset pesupäivät ovat mahdollisia. Ota yhteyttä niin sovitaan pesupäivästä. Teemme pesupäivät yhteistyössä tai vähintään yhteisymmärryksessä satamissa tai pesupaikoissa olevan tai olevien toimijoiden kanssa. 

https://www.facebook.com/BNGvenepesupalvelu

https://www.instagram.com/bngvenepesupalvelu/

 

TULE PAIKALLE VAIKKA KALENTERI OLISIKIN JO TÄYSI

Pesupäivämme tehdään ennakkotilauksiin perustuen. Pidämme oikeuden peruuttaa pesupäivä. Myös samana päivänä ja paikan päällä on mahdollista ostaa pesu, mikäli se saadaan mahdutettua varauksien väliin tai pesun varannut ei saavu ajoissa paikalle. Tilanne elää pohjien pesujen keston ja pesuun tarvittavan venerampin muodon ja satamssa olevan ruuhkan mukaan. Myös yksittäisten veneiden pohjan muodot ja likaisuus vaikuttaa veneen pesuaikaan, mikä taas vaikuttaa mahdollisuuksiin tehdä varauksien paikan päältä.