Keräämme pesun yhteydessä tietoja pestävään veneeseen liittyen.

Asiakas on vastuussa antamistaan tiedoista koskien pestävää venettä, minkä perusteella BNG Palvelut Oy:n työntekijä suorittaa tai jättää suorittamatta pesun. Pesu ei vahingoita pohjaa eikä kuluta pohjakäsittelyä normaali kulumaa enempää.

Asiakas on itse vastuussa veneenpohjassa ja/tai peräpeilissä olevista mahdollisista koneista, kojeista tai muista laitteista. Asiakas on itse vastuussa ilmoittamaan ennen pesun alkua pohjaan tai ulkopinnoille asennetuista laitteista. BNG Palvelut Oy ei ole vastuussa mahdollisista rikkoutumisista tai irtoamisista.

Pesu ei sovellu saman kauden aikana maalatuille pohjille eikä pehmeille maaleille tai käsittelyille. Paikkamaalatut veneet katsotaan tapauskohtaisesti. Jos veneenpohjasta irtoaa paljon maalia pesun aikana, pidätämme oikeuden keskeyttää pesun. (Asiakas voi tehdä itse veneelleen kynsitestin, millä tämä raaputtaa pohjaa ja katsoo irtoaako siitä maalia) Mikäli vene vahingoittuu muilta osin pesun aikana, asiakkaan tulee pystyä osoittamaan pesupaikka ja -aika sattunut vahingonkorvausta varten. Pesun katsotaan alkaneen kun vene on kytketty pesuriin ja päättyneen kun vene on irroitettu pesurista.