Keräämme pesun yhteydessä tietoja pestävään veneeseen liittyen.

Asiakas on vastuussa antamistaan tiedoista koskien pestävää venettä, minkä perusteella BNG Palvelut Oy:n työntekijä suorittaa tai jättää suorittamatta pesun. Pesu ei vahingoita pohjaa eikä kuluta pohjakäsittelyä normaali kulumaa enempää.

Asiakas on itse vastuussa veneenpohjassa ja/tai peräpeilissä olevista mahdollisista koneista, kojeista tai muista laitteista. Asianmukaisesti asennettu laite ei ole este pohjapesuun. Asiakas on vastuussa ilmoittamaan ennen pesun alkua pohjaan tai ulkopinnoille asennetuista laitteista. BNG Palvelut Oy ei ole vastuussa mahdollisista rikkoutumisista tai irtoamisista, mikäli ne irtoavat ns normaalipesutilanteessa.

Pesu ei sovellu saman kauden aikana maalatuille pohjille eikä pehmeille maaleille tai käsittelyille. Paikkamaalatut veneet katsotaan tapauskohtaisesti. Jos veneenpohjasta irtoaa maalia pesun aikana, pidätämme oikeuden keskeyttää pesun. (Asiakas voi tehdä itse veneelleen kynsitestin, millä tämä raaputtaa pohjaa ja katsoo irtoaako siitä maalia ennen pesulle saapumista). Mikäli vene vahingoittuu muilta osin pesun aikana, asiakkaan tulee pystyä osoittamaan pesupaikka ja -aika sattunut vahingonkorvausta varten. Pesun katsotaan alkaneen kun vene on kytketty pesuriin ja päättyneen kun vene on irroitettu pesurista.

1. Tietojen kerääminen

Keräämme tietoja asiakkaasta ja pestävästä veneestä pesuun yhteydessä vastuiden vuoksi.

2. Asiakkaan vastuu

Asiakas on vastuussa antamistaan tiedoista, jotka vaikuttavat pesun suorittamiseen. Asiakkaan tulee ilmoittaa ennen pesun alkua mahdollisista pohjaan tai ulkopinnoille asennetuista laitteista. Katsomme asiakkaan hyväksyneen pesuehdot tämän ostettua pesun veneelleen.

3. Pesun vaikutus

Pesu ei vahingoita veneen pohjaa eikä kuluta pohjakäsittelyä normaalia kulumista enempää. Pesu ei sovellu saman kauden aikana maalatuille pohjille eikä pehmeille maaleille tai käsittelyille. Pesu ei sovellu puuveneille.

4. Vastuuvapaus

BNG Palvelut Oy ei ole vastuussa mahdollisista laitteiden rikkoutumisista tai irtoamisista pesun aikana. Jos veneenpohjasta irtoaa paljon maalia pesun aikana, pidätämme oikeuden keskeyttää pesun.

5. Vahingonkorvaus

Mikäli vene vahingoittuu muilta osin pesun aikana, asiakkaan tulee pystyä osoittamaan pesupaikka ja -aika vahingonkorvausta varten. Pesun katsotaan alkaneen, kun vene on kytketty pesuriin ja päättyneen, kun vene on irroitettu pesurista.