AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Töitä tarjolla merellisissä maisemissa

Brush ´n Go Boatwash tarjoaa veneilijöille uudenlaista myrkytöntä veneiden pohjien puhtaana pitoa. Myrkkymaalit ovat huomattava ympäristöongelma, mitä vastaan taistelemme tarjoamalla veneiden pohjien mekaanisia puhdistuksia. Työ tehdään operoimalla pesulaa ja sitä liikuttavaa vetoautoa. Etsimme tiimiimme pesumestareita Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Kymenlaakson alueelle.  Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta ajokortti ja oikeanlainen asenne vaaditaan. Työ sopii asiakaspalvelualttiille arvomme allekirjoittavalle tekijälle. 

Pesumestarina työhösi kuuluu veneenpohjien peseminen liikuteltavalla pohjapesulalla, jota siirrellään auton ja trailerin avulla eri satamien välillä. Pohjan pesu tehdään koneellisesti ja se kestää noin 15 minuuttia. Työhön kuuluu veneiden pesun lisäksi pesulan avaaminen ja sulkeminen sekä asiakaspalvelu- ja myyntityö. 

Pesukausi alkaa kesäkuun puolessa välissä ja jatkuu aina lokakuulle asti. Voit työllistyä tähän työhön kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Palkka muodostuu kilpailukykyisestä pohjapalkasta myyntikomissiosta ilman ansaintakattoa. 

Pesumestarilta vaaditaan ajokorttia, asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä kunnioitusta ympäristöä kohtaan. Kokemukset aikaisemmasta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, sekä auton ja trailerin ajamisesta katsotaan eduksi.   

Brush ´n Go (BNG Palvelut Oy) on kestävän ja ympäristöä kunnioittavan veneilyn parissa toimiva palkittu start-up.    

 

Tutustu meidän toimintaan:

https://www.boatwash.fi/pages/tietoa-palvelusta

https://www.facebook.com/BNGvenepesupalvelu/

https://www.instagram.com/bngvenepesupalvelu/   

Lisätiedot myynti@boatwash.fi / 040-585 8817   

Hae tätä paikkaa lähettämällä hakemuskirje ja taustatietosi sähköpostitse osoitteeseen myynti@boatwash.fi. Paikat täytetään heti oikeiden hakijoiden löydyttyä.