AVOIMET TYÖPAIKAT

PESUMESTARI
Miltä kuulostaisi merkityksellinen työ merenrannalla? Etsimme reippaita ja riuskoja pesumestareita tiimiimme. Tarjoamme maailman kauneimman työympäristön rannikoilla ja saaristossa sekä paikan taistella myrkyttömän veneilyn puolesta.
Sinulta vaadimme vain ajokorttia, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kunnioitusta ympäristöämme kohtaan. Pesemme veneenpohjia liikutettavalla pohjapesulalla. Pesu tehdään koneellisesti ja kestää noin 15minuuttia. Tähtäämme toiminnallamme malliin, missä veneiden pohjia ei enää tarvitse myrkyttää.
-
Työ pitää sisällään mobiilipesulan liikuttamista satamiin (auto + traileri), pesulan avaamista ja sulkemista, veneiden pohjien pesua, asiakaspalvelua ja myyntityötä. Toimit itsenäisesti, mutta osana tiimiä. Pesukautemme alkaa kesäkuun puoli välissä ja päättyy lokakuussa. Etsimme tiimiimme kokoaikaisia sekä osa-aikaisia tekijöitä.
-
Työalueet:
Toimimme noin 45 satamassa. Työalueet jaetaan tekijöiden kesken, mikä sopii kenellekin parhaiten. Pesupisteemme on pääosin Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Kymenlaakson rannikkoseuduilla
-
Palkkaus:
Pohjapalkka + hyvä mahdollisuus lisämyyntiprovisioihin ilman ansaintakattoa.
Palkkaus neuvotellaan henkilökohtaisesti, hakemusten ja kokemuksen perusteella.
-
Mikäli tarkempaa kysyttävää, niin soittele 040-585 8817. Lähetä avoin hakemus ja vähän tietoa itsestäsi osoitteeseen myynti@boatwash.fi