KESÄN PAIKAT ON NYT HAETTAVISSA!

Kokoaikaista & osa-aikaista työt tarjolla merellisissä maisemissa! Kaikki laskutus ja palkansaantimuodot mahdollisia.

Etsimme tiimiimme tekijöitä Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Kymenlaakson alueelle. 

Brush ´n Go Boatwash tarjoaa veneilijöille uudenlaista myrkytöntä veneiden pohjien puhtaana pitoa. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta ajokortti ja oikeanlainen asenne vaaditaan.

Haemme henkilökuntaa sekä mobiiliasemillemme että kiinteälle asemallemme.

Työhösi kuuluu mobiilipesulan pesumestarina veneenpohjien peseminen liikuteltavalla pohjapesulalla, jota siirrät autolla eri satamien välillä. Pohjan pesu tehdään koneellisesti ja se kestää noin 15 minuuttia. Työhön kuuluu veneiden pesun lisäksi pesulan avaaminen ja sulkeminen sekä asiakaspalvelu- ja myyntityö. 

Kelluvan aseman tekijänä työhösi kuuluu veneiden pesun lisäksi asiakaspalvelutehtävät sekä muiden päivittäisten askareiden hoitaminen. Ajokortti ei ole välttämätön, mutta suositeltava.

Ajankohta ja palkkaus

Voit työllistyä tähän työhön kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Kausi kestää kesäkuusta lokakuun loppuun asti. Palkka muodostuu kilpailukykyisestä pohjapalkasta myyntikomissiosta ilman ansaintakattoa. 

Kokemus aikaisemmasta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, sekä auton ja trailerin ajamisesta katsotaan eduksi.   

    

Brush ´n Go (BNG Palvelut Oy) on kestävän ja ympäristöä kunnioittavan veneilyn parissa toimiva palkittu start-up. Tehtävänämme on pestä vesistöt puhtaiksi yksi veneenpohja kerrallaan.

Lisätiedot rekry@boatwash.fi / 040-585 8817   

Hae tätä paikkaa lähettämällä hakemuskirje ja taustatietosi sähköpostitse osoitteeseen rekry@boatwash.fi. Paikat täytetään heti oikeiden hakijoiden löydyttyä. 

-

Tutustu toimintaamme:

https://www.boatwash.fi/pages/tietoa-palvelusta

https://www.facebook.com/BNGvenepesupalvelu/

https://www.instagram.com/bngvenepesupalvelu/