Brush ’n Go on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n suosittelema menetelmä. Myrkytön harjapesu soveltuu alle 10-metrisillle kölittömille veneille kattaen noin 90 % kotimaan venekannasta. Oletko valmis siirtymään kohti myrkytöntä veneilyä? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja olemme valmiina, kun sinä olet valmis.

 


Soveltuuko Brush ’n Go -venepesu minun veneelleni?

Harjapesu soveltuu alle 10 metriä pitkille, maksimissaan 3 metriä leveille ja 3000 kg painaville yksirunkoisille veneille. Kölilliset ja akselivetoiset veneet rajautuvat pääsääntöisesti palvelun ulkopuolelle. 9–10-metriset veneet arvioidaan tapauskohtaisesti, sillä pesumahdollisuuteen vaikuttavat vesilinjan pituus ja vedenpinnan korkeus kulloisellakin pesupaikalla. Näissä tapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun 040 585 8817.

Pesu ei sovellu saman kauden aikana maalatuille veneille tai pehmeillä maaleilla käsitellylle pohjalle. Kova pinnoite ja harjapesu ovat voittava yhdistelmä!

Mitä aineita veneen pesussa käytetään?

Brush ’n Go -venepesu tehdään ilman pesuaineita ja liuottimia. Mekaaninen harjapesu irrottaa veneen pohjaan pinttyneet eliöt ja muut epäpuhtaudet tehokkaasti – pelkällä vedellä.

Kuluttaako harjapesu veneen pohjaa tai siinä olevia laitteita?

Brush ’n Go -harjapesu ei vahingoita veneen pohjaa tai kuluta sen pohjakäsittelyä normaalia kulumaa enempää. Asiakkaana olet vastuussa veneen pohjassa ja/tai peräpeilissä olevista koneista, kojeista tai muista laitteista. Näistä on ilmoitettava ennen pesun alkamista.

Pääseekö pesuun ilman ajanvarausta?

Brush ’n Go -pesuasema toimii varauskalenterin mukaisesti, mutta tilanne elää. Yksittäisen pesun kesto riippuu aina veneestä ja pohjan likaisuudesta. Sopivissa väleissä veneen pesu on mahdollista myös ilman ennakkovarausta. Voit tiedustella mahdollisuutta paikanpäällä tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 040 585 8817. 

Missä Brush ’n Go -pesulat sijaitsevat?

Kierrämme etelärannikon ja Varsinais-Suomen satamia useiden siirrettävien pesuasemien voimin. Tällä alueella takaamme palvelun saatavuuden kesän alusta myöhäiseen syksyyn. Itsellesi sopivan pesupaikan ja -ajan löydät varauskalenterista. Järjestämme myös yksityisiä pesupäiviä esimerkiksi venekerhoilla. Näistä mahdollisuuksista voit kysyä asiakaspalvelunumerosta 040 585 8817. Ensimmäisiä kiinteitä Brush ’n Go pesuloita valmistellaan parhaillaan ja niistä tiedotetaan lähitulevaisuudessa.

Olen varannut ajan, mutta en pääse paikalle

Ole yhteydessä soittamalla asiakaspalvelunumeroon 040 585 8817 mahdollisimman nopeasti ja sovitaan uusi aika.

VARAA PESU TÄSTÄ!