Unohtakaa veneilyyn liittyvät etiketit ja ennakkoluulot!

Unohtakaa veneilyyn liittyvät etiketit ja ennakkoluulot!

Kuka olet?

Olen Oskari Juva toimin kehitysmiehenä perustamassani yrityksessä nimeltään Juva Shipping Oy. Juva Shipping Oy on merellisiin palveluihin erikoistunut yritys. Portfolioon kuuluu veneasemia, ravintoloita vesibusseja, merellistä tapahtumamyyntiä ja saarikohde nimeltään Vallisaari.

Mitä veneily merkitsee?

Itselleni veneily oli rakas harrastus jonka pilasin tekemällä siitä ammatin :) Meri on koko elämäni ja yritystoimintamme mahdollisuus ja mahdollistaja. Myös muilla yrityksemme osakkaille on vastaavanlainen suhde ja suhtautuminen mereen.

Miten veneily on kehittynyt viime aikoina?

Näkyvin muutos on ehdottomasti erilaiset yhteiskäyttö- ja vuokravenepalvelut, joita on syntynyt viime vuosina. Tämä on loistava juttu, koska kynnys veneilyn aloittamiseen on uusien palveluiden ansiosta pienentynyt merkittävästi. Minulla on myös varovaisen positiivinen fiilis ihmisten suhtautumisesta merien hyvinvointiin. Tämä näkyy käytännössä esimerkiksi lisääntyneenä septityhjennyslaitteiden käyttönä.

Mitä tarjoatte uutta 2021 kaudelle?

Lanseeraamme tälle kaudelle kaksi uutta palvelua eli veneiden vuokraus mahdollisuuden sekä kausivenepalvelun. Kausivenepalvelussa asiakas saa yhdellä maksulla rajattoman käyttöoikeuden kaikkiin kausiveneisiimme. Venevuokraus on taas perinteisempi tuote jossa asiakas varaa veneen muutamasta tunnista useampaan vuorokauteen. Käynnistämme myös tiiviimmän yhteistyön Brush ´n Go:n kanssa tarjotaksemme mahdollisuuden myrkyttömään veneilyyn.

Terkut!

Unohtakaa veneilyyn liittyvät etiketit ja ennakkoluulot. Veneilijät ja veneily muuttuu ja palveluiden säilyttäminen vaatii uutta porukkaa lajin pariin joten rohkeasti kokeilemaan

Tillbaka till blogg