Tarina myrkyttömästä veneilystä

Likainen pohja on huomattava veneiden polttoaineenkulutusta nostava tekijä. Pohjien puhtaanapitoon tarkoitetut myrkkymaalit taas kuormittavat ympäristöä, kuten nimestäkin voi päätellä. Tästä yhtälöstä ja sen ratkaisusta syntyi Brush ’n Go -venepesu. BNG Palvelut Oy on vuonna 2020 perustettu yhtiö, jonka tehtävä on tarjota myrkytöntä vaihtoehtoa veneiden pohjien puhtaanapitoon.

Toimintamme keskiössä on ekologisuus ja ympäristön kunnioittaminen. Suomessa myydään vuosittain 85 000 kg antifouling- eli myrkkymaaleja huvivenekäyttöön. Nämä maalit sisältävät yhteensä 17 000 kg kuparia, joka on vesistöön päätyessään erittäin haitallista levien ja muiden vesikasvien yhteyttämiselle sekä kalojen ja vesieliöiden lisääntymiselle. Huviveneily on suurin yksittäinen kuparin päästölähde Suomessa, minkä lisäksi myrkkymaalit ja muut veteen liukenevat pinnoitteet ovat huomattava mikromuovin lähde.

BNG Palvelut Oy:n tehtävänä on viestiä myrkyttömistä vaihtoehdoista ja tarjota ongelmaan käyttäjäystävällisiä ja kilpailukykyisiä ratkaisuja ja palveluita. Veneilijöiden tehtäväksi jää ympäristöä kunnioittava valinta, jonka ansiosta myös seuraavat sukupolvet pääsevät nauttimaan vesistöistä ja niiden tuomasta ilosta. Missionamme on pitää veneet liikkeellä ympäristöystävällisesti, yksi veneenpohja kerrallaan.

Visionamme ovat puhtaammat vesistöt meille ja tuleville sukupolville. Lähde mukaan, sanomalla EI myrkyille!

#BrushNGo #BNG #myrkytön #myrkytönvaihtoehto #PidetäänVesistötPuhtaana #pidetäänsaaristosiistinä #ForBetterWaves

www.facebook.com/BNGvenepesupalvelu www.instagram.com/bngvenepesupalvelu/

BNG Palvelut Oy
Y-tunnus: 3137983-4
Eteläinen Salmitie 1
02430 Kirkkonummi
Puh. +358 (0)40 585 8817
myynti@boatwash.fi