Brush ’n Go kehitettiin myrkyttömäksi vaihtoehdoksi veneen pohjan puhtaanapitoon. Ollakseen houkutteleva ympäristöystävällisen vaihtoehdon on oltava myös helpompi, nopeampi ja edullisempi kuin perinteinen tapa. Näin vihreä siirtymä parhaimmillaan toimii. Kuppi kahvia. Sisään ja ulos vartissa.

1. Varaa aika ja saavu paikalle

Brush ’n Go on liikuteltava pop-up-pesula. Kalusto kiertää kesäkuulta lokakuulle 45 satamassa Haminasta Naantaliin. Suosittelemme varaamaan pesuajan etukäteen ja saapumaan paikalle 20 minuuttia ennen varattua aikaa. 

2. Aja sisään ja ulos vartissa

Halusimme, että veneen pesu on yhtä helppoa kuin autopesu. Se tapahtuu veneen ollessa vedessä, kipparin istuessa kyydissä. Pesupaikalla vene ajetaan pyörivien pesuharjasten päälle, ja pohja käydään läpi huolellisesti 3–4 kertaa.

3. Aja puhtaalla pohjalla

Mekaaninen harjapesu poistaa tehokkaasti näkin ja muut epäpuhtaudet. Huomaat eron veneen käytöksessä, kuten myös hetken, jolloin uusi pesu alkaa olla ajankohtainen. Suosittelemme pesua 2–3 kertaa vuodessa, esimerkiksi ennen ja jälkeen lomakauden sekä kauden päättyessä.